Lefotóztak egy Pixel Foldot a New York-i metrón

Nem sok látszik a készülékből, csak a nagy külső kijelző.

Ha Google, akkor Pixel telefonok. Ha Pixel telefonok, akkor idő előtt kiszivárgó dizájn, elhagyott, eladott prototípusok. Úgy tűnik, folytatódik a trend, a hajlítható kijelzős Pixel Foldot kiszúrták ugyanis a New York-i metrón, a képeket pedig feltöltötte egy felhasználó a Redditre. Bejegyzésében azt írja, a külső kijelzőt használta a Pixel Fold tulajdonosa, de jól kivehető volt, hol nyílik a belső panel.

A fotókat készítő felhasználó szerint ez egy Pixel Fold a képen.A fotókat készítő felhasználó szerint ez egy Pixel Fold a képen.A fotókat készítő felhasználó szerint ez egy Pixel Fold a képen. A fotókat készítő felhasználó szerint ez egy Pixel Fold a képen. (forrás: Reddit) [+]

Várhatóan a május 10-én kezdődő Google I/O konferencián leplezi le a cég a Foldot, mely 5,78 hüvelykes külső, és 7,57 hüvelykre nyitható belső kijelzőt kap majd. A hajlítható belső panelt állítólag a Samsung gyártja. A telefonban 4700 mAh-s akkumulátor lehet, piacra pedig a harmadik negyedévben kerülhet a telefon. A pletykák alapján a Google 1800 dolláros árat tervez elkérni a mobilért, mely várhatóan csak kiválasztott piacokon lesz kapható, nem világszerte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés