Hirdetés

LG blog: Optimus Vu képgaléria

Megérkezett szerkesztőségünkbe az LG első telefon-táblagép hibridje, az 5 hüvelykes képátlójú kijelzővel szerelt Optimus Vu. A barcelonai Mobile World Congress rendezvényen bemutatott eszköz képernyőjének technológiája HD-IPS, a felbontása 768 x 1024 képpontos, azaz 3:4-es képarányról beszélhetünk. A borítás alatt egy négymagos processzorral felvértezett Tegra 3 lapkakészlet duruzsol 1 GB RAM társaságában, az Optimus UI 3.0-val megtámogatott Android 4.0.4 rendszerbe pedig néhány extra jegyzetelőfunkciót is épített a dél-koreai gyártó. Utóbbiról hamarosan részletesen is értekezünk majd, addig is álljon itt egy kép- és kijelzőfotó-galéria.


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Optimus Vu II – hivatalos specifikáció

    Új processzorral és stylussal, infravörös távirányítóval, és „One Key” kiegészítővel érkezik az LG Optimus Vu ráncfelvarrt kiadása.

  • Optimus Vu II – 2 GB RAM-mal?

    Rövidesen piacra kerülhet az 5 hüvelykes XGA kijelzővel szerelt Optimus Vu utódja, mely az előzetes pletykák szerint duplájára növelt operatív tárhellyel bír.

  • Európába jön az Optimus Vu

    Snapdragon S3 helyett Tegra 3 processzorral érkezik az LG hatalmas felületű kijelzővel szerelt okostelefonjának európai kiadása.

Hirdetés