LG Optimus Vu – fehérben is

Míg korábban a legtöbb gyártó az elegánsabbnak tartott fekete változatok késleltetésével próbálta megnyújtani a készülékek életciklusát, addig manapság inkább a hófehér variánsok piaci bevezetése nyúlik el. Elemzők szerint a dolog hátterében valószínűleg az „iPhone-hatás” lehet, hiszen az Apple 2010-es modelljének fehér változata az üvegfesték nem megfelelő takarása miatt több mint fél évet csúszott és ezzel óriási hisztériát generált. A plasztik és fémes mobilok esetén a festékréteg vastagsága nem lehet gond, vagyis egyszerűen a trendet igyekeznek meglovagolni a gyártók. A kissé különc LG Optimus Vu szintén csak kisebb késéssel debütált fehérben, és egyelőre csupán Dél-Koreában kapható, de várhatóan később az Öreg Kontinensre is megérkezik. A 139,6x90,4x8,5 milliméteres, Android 2.3 Gingerbread alapokon nyugvó Optimus Vu 5 hüvelykes, 768x1024 képpontos AH-IPS megjelenítőt, 8 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, 1,5 GHz-es kétmagos processzort, 1 GB RAM-ot, 32 GB belső memóriát, microSDHC kártyahelyet és 2080 mAh kapacitású akkumulátort kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Kelendőek lesznek az XXL okostelefonok

    Az ABI Research szerint a Galaxy Note méretű okostelefonok forgalma idén tízszeresre bővülhet, három év múlva pedig az éves kétszázmilliós darabszámot is elérheti.

  • ICS frissítést kapott az Optimus Vu

    Dél-Koreában debütált az LG Quick Voice hangalapú asszisztensét és Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítést is magában foglaló Op

Előzmények

Hirdetés