Ma érkezik az új iPhone

Már csak pár óra van hátra a Worldwide Developer Conference kezdetéig, ahol az Apple hivatalosan is bemutatja majd új iPhone készülékét. Az elmúlt évekkel ellentétben idén sokkal több technikai részlet és fotó szivárgott ki az új modellekkel kapcsolatban, ám a vélhetően iPhone 3GS néven érkező új változat teljes specifikációja továbbra sem ismert, bár egyes források kétszeres mennyiségű RAM és dupla sebességű processzor jelenlétéről beszélnek.

A jövevény kialakítását tekintve nem sokban fog eltérni elődjétől, de felesleges is lenne változtatni egy sikeres formaterven, főleg mivel az igazi újításokat most is inkább az operációs rendszerben kell majd keresni. A korábbi pletykák szerinti olcsó variáns azonban úgy tűnik, hogy nem új fejlesztés, hanem a jelenlegi 3G modell lesz, mely az Egyesült Államokban a mostani 199 dolláros ár helyett helyett 99 dollárért lesz elérhető az iPhone 3.0 operációs rendszerrel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Megérkezett az iPhone 3G S

    A korábbi pletykáknak megfelelően kétszeres memóriával, autofókuszos kamerával és digitális iránytűvel érkezik az új iPhone.

  • Június 17-én érkezik az iPhone 3.0

    Június 17-től lesz hivatalosan elérhető az iPhone OS 3.0 operációs rendszer, de fejlesztők már tesztelhetik a „Gold” kiadást.

Előzmények

Hirdetés