Hirdetés

Már a Xiaomi szivárogtatja a 14 Ultrát

Természetesen a kamera van a középpontban, példaképekkel.

Február 25-én tartja a Xiaomi nagyszabású bemutatóját Barcelonában, ahol a 14-es család lesz főszerepben, és nem titkolózik tovább Lei Jun márkavezér: a kameraközpontú 14 Ultra is ott lesz, Leica optikákkal megspékelve. Nem mintha eddig nem lett volna a dolog nyílt titok, ahogy a négy hátlapi 50 megapixeles szenzor is szóba került két teleobjektívvel, a tavalyi formulát megismételve.

A 75 és 120 mm-es fókusztávolság, azaz a főkamera viszonylatában a 3,2x-es és 5x-os optikai nagyítás marad, akárcsak az IMX858-as szenzor egy hagyományos és egy periszkópos kialakítású lencse mögött. A 12 mm is leolvasható a képekről, amely az ultraszéles egység szokásos fókusztávolsága, a rekeszérték viszont ezúttal f/1,63-tól (főkamera) f/2,5-ig mozog majd (5x-ös egység), egyaránt előrelépve.

Nincs hátul feltüntetve, de amúgy várhatóan most is képes lehet a főegység f/4-es rekeszértékre, 23 mm-es fókusztávolság mellett. A Snapdragon 8 Gen 3 gyakorlatilag borítékolható hardver, akárcsak az IP68 védelem, azt pedig már a Winfuture teszi hozzá, hogy a 4K 60 fps mellett képes lesz a 14 Ultra 1080p 1920 fpssel is lassított felvételt rögzíteni, persze csak pár pillanatra. Végül a Xiaomi weibós oldalán az első kameraképek is felbukkantak, nyilván kifejezetten előnyös helyzetekben.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés