Március 1-jén mutatkozhat be a „HTC One M9”

Nagyszabású bemutatóra készül a HTC a 2015-ös Mobile World Congressen, a tajvani gyártó éppen ezért már ki is küldte a meghívókat a barcelonai eseményre, amelyre március 1-jén, közép-európai idő szerint 4 órakor kerül sor. A spanyolországi expón az idei CES-hez képest jóval több mobilkészülék leleplezésére lehet számítani, és az új HTC csúcsmodellről is az MWC-n hullhat le a lepel.

Március 1-jén, a 2015-ös MWC-n mutatkozhat be a HTC One M9

A fenti képről mindössze egy „utópia készülőben” szlogen olvasható le, alatta egy sejtelmes „jöjjenek és lássák, hogy mi következik” felirattal. Az utóbbi, no és persze az eddigi pletykák alapján sokan a következő HTC csúcsmodell, sorszám szerint a One M9 bejelentésére számítanak. A legújabb fémházas mobillal a HTC beállhat a Snapdragon 810-es készülékékek sorába, az UltraPixel kamerákat pedig nagyobb felbontású szenzorok válthatják fel. Erre utalhat az általunk minap tesztelt, elöl-hátul 13 megapixeles kamerával próbálkozó és elég jól szereplő Desire Eye piacra dobása is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One Max - túl nagyot álmodni

    Igencsak méretes telefon lett a HTC új csúcsmodellje, amelynek egyetlen lényeges újítása, hogy érzékeli az ujjlenyomatot. Általában. Árban viszont erős, ezt a hardver nem indokolja.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés