Máris itt a Pro változat a Mi Band 7-ből

5ATM-es védelem, nagyobb kijelző és beépített GPS a profi Mi Band 7-ben.

12S okostelefonjai mellett új laptopokat és egy új Mi Band 7-et is bemutatott július 4-én a Xiaomi Kínában. A Mi Band 7 Pro nagyobb, mint a sima Mi Band 7, hisz kijelzője jóval szélesebb, 1,67 hüvelykes átlóra rúg. (A cég termékei közül a Redmi Smart Band Pro áll hozzá legközelebb, de az is csak 1,47 hüvelykes kijelzővel bír.) Az AMOLED panel 280 x 456 pixeles felbontást kínál (képpontsűrűség 326 ppi), a megjelenítő erősségét pedig egy beépített fényérzékelő szenzorral állítja automatikusan a karperec a környezeti fények erősségének függvényében. Adott a mindig éber kijelző (AoD), a Xiaomi állítása szerint 180 új számlapot tervezett az eszközhöz. Akinek a számlapok nem jelentenek eleget, azok kb. 2500 forintnak megfelelő jüanért vásárolhatnak a hat színből álló szilikon vagy két színből álló műbőr szíjkínálatból is.

A bőrhatású szíjakkal inkább tűnik egyszerűbb órának, mint karkötőnek a Mi Band 7 Pro.
A bőrhatású szíjakkal inkább tűnik egyszerűbb órának, mint karkötőnek a Mi Band 7 Pro. [+]

A Mi Band 7 Pro helymeghatározásban GPS, GLONASS, Galileo, Beidou és QZSS hálózatokra hagyatkozik beépített vevőn keresztül. Az eszköz 117 mozgásformát képes rögzíteni, köztük van 10 futóedzés is, amiket edzettségi szinthez állítva lehet elvégezni. A karperec egész napos szívritmus-monitorozásra és véroxigén-szint mérésre képes. Adott az alvásfigyelés is, amely felismer három fázist (éber, mély és REM) is. Természetesen van lépésszámláló és a nap során elégetett kalóriákat is számolja az eszköz, ezekkel a támogató alkalmazásban virtuális érmeket lehet nyerni.

Alap a GPS és az NFC is.
Alap a GPS és az NFC is. [+]

Mivel megvan az 5ATM minősítése az aktivitásfigyelőnek, így medencébe is be lehet vinni, a rögzíthető mozgásformák között szerepel is az úszás. A 235 milliamperórás beépített akkumulátorral 12 napot megy el egy töltésen átlagos használattal, 6 napot erőteljes használattal a karkötő. Tölteni egy mágneses töltő segítségével lehet, nagyjából egy óra alatt megvan a 0-ról 100-ra pumpálás.

Always on Display számlapok a Mi Band 7 Prón.
Always on Display számlapok a Mi Band 7 Prón. [+]

A Xiaomi hazai piacán már július 4-től már árusítja is az eszközt 380 jüanért az első négy napban, majd a végleges ár 400 jüan lesz. Ez forintban mindenféle adók nélkül 23 ezret jelent. A Mi Band 7 Pro esetén nincs külön NFC-s és NFC nélküli modell, mindegyik karkötőbe kerül NFC. A globális értékesítés egyelőre kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés