Hirdetés

Marshmallow frissítést kap a Honor 5X

A tavalyi év végén mutatkozott be a Honor 5X, ami a gyártó reakciója volt a Xiaomi, a Meizu és a LeTV kedvező árú, fémházas, ujjlenyomat-olvasóval ellátott óriásmobiljaira. A készülék Kínában nagyon barátságos áron nyitott, a hazai adóterhekkel együtt azonban már közel 90 000 forintot kell fizetni az 5X-ért. Mindezek ellenére a kütyü kiérdemelte tőlünk a Tetszett plecsnit, hiszen egy jól összerakott, kellemes üzemidejű, semmilyen komoly hibával nem rendelkező készüléket ismertünk meg benne.

Nemsokára Marshmallow frissítést kap a Honor 5X
Nemsokára Marshmallow frissítést kap a Honor 5X [+]

A tulajdonosok számára örömteli lehet, hogy a Honor az amerikai Twitter-csatornáján közölte: nemsokára érkezik a kütyüre a Marshmallow is. Arról sajnos semmilyen információt nem adtak, hogy az új szoftver hordoz-e majd magában új funkciókat, esetleg megváltoztatott kezelőfelületet, kíváncsian várjuk tehát a fejleményeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Veletech: kedvező árú mobilok a Honor standjánál

    A kitűnő ár/érték arányukról ismert Honor kütyük megtekinthetők a Veletech Huawei csarnokában.

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Mobilarena TV: Öttalálatos?

    A Honor 5X a Huawei válasza a Xiaomi, a Meizu és a LeTV fémházas, biometrikus szenzoros, középkategóriás phabletjeire. Este 6-kor megnézzük, hogy megütötték-e a főnyereményt.

Hirdetés