Második generációhoz ért a Sony e-ink órája

A Sony nem nagyon ápolja az okosórás termékvonalat, tulajdonképpen a FES Watch sem az, ahogy a termék második generációja sem. A most bemutatott FES Watch U sem az, sokkal inkább testreszabható dizájntermék. A készülék lényege, hogy mind a kijelző, mind pedig a szíj e-tinta technológiát alkalmazó kijelző, amelyen gyakorlatilag bármilyen mintázat megjeleníthető.

Az óra továbbra sem támogatja az értesítések megjelenítését, kizárólag az idő és az általunk választott, vagy kreált mintázat megjelenítését. Ellenben IP67-es védelemmel rendelkezik, az akkumulátor pedig több, mint két hétig üzemel egy feltöltéssel. A FES Watch U kompatibilis iOS és Android rendszerű eszközökkel, amelyekkel 4.0-s verziószámú Bluetoothon keresztül kommunikál.

Az óratest átmérője 43 milliméter, ehhez 12 milliméteres vastagság párosul 75 grammos tömeg mellett. A prémium fekete modell zafírüveg borítást kapott, míg az ezüst és fehér modellek hagyományos ásványi üveggel készülnek. Az első generációs óra sem volt éppen bizsuárban, az idei modellek is komoly árazást kaptak. A Premium Black Edition 64 800 jenért kerül forgalomba, ami nagyjából 162 ezer forint. A sima verziókért viszont csak 49 680 jent kell átutalni (124 ezer pénz). Vásárolni erre lehet, amennyiben rendelkezünk japán szállítási címmel.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Hirdetés