Hirdetés

Még két Nokia csúcsmobil érkezhet idén

Olvasóink visszajelzései alapján a Nokia keltette a legnagyobb feltűnést a barcelonai MWC-n, legalábbis a Samsung után. Ennek az oka, hogy megújult a 8110-es banántelefon, illetve egy két szélén lekerekedő POLED panellel szerint Nokia 8 variáció is befutott, szintén egy régi nevet megidézve. A Nokia 8 Sirocco maradt a Snapdragon 835-ös SoC-nél, azaz nincs szó komplett generációváltásról, inkább csak egy különleges, prémium kiadásról, ami egyébként meglehetősen jól mutat.


Újabb klasszikus tért vissza: íme, a Nokia 8110 4G [+]

A Nokia Power User információi szerint a tulajdonképpeni 2018-as csúcskészülék később érkezik, és lehet, hogy nem is egyedül. A publikáció úgy hallotta, az első ízig-vérig új generációs Nokia zászlóshajó még mindig 8-as számozást kaphat, a Nokia 8 Pro ugyanakkor már a 845-ös Snapdragont rejtheti a házában, amikor augusztus környékén megjelenik.


Igazán mutatós lett a Nokia 8 Sirocco [+]

Ez utóbbi kapcsán elhangzott már valami igazán különleges: egy ötlencsés hátlapi kameramegoldás, ám az igazán ütőset mégis az ősszel esedékes Nokia 9 hozhatja, még magasabb szintre emelve a fotós képességeket. Ennél többet viszont nem árult el az NPU, csak azt tette még hozzá, hogy az 5,5-5,7" közé várt 8 Prónál valószínűleg nagyobb lesz a Nokia 9 megjelenítője, és beleépülhet az ujjlenyomat-olvasó. A start dátuma szeptember környékén lehet, a Galaxy S9+ árszegmensében, azaz legalább 300 ezer forintért. Az áprilistól megvásárolható Nokia 8 Sirocco sem olcsó egyébként: itthon 260 ezer forintot kell majd kifizetni érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés