Még több képen látható az LG G4

Az LG viszonylag csöndben nézte végig a barcelonai Mobile World Congress kiállítást, hiszen a G Flex 2-t már a CES-en bemutatták, legújabb csúcskészüléküknek pedig egy külön eseményt szentelnek. A minden bizonnyal G4 néven forgalomba kerülő masináról most újabb képek kerültek fel az internetre, melyek ugyan nem biztos, hogy a végleges változatot mutatják, nagy eltérésekre azonban nem kell majd számítani.

LG G4 előlap

A Flex családhoz hasonlóan immár a G4 is kicsit hajlított ívekkel rendelkezhet majd, az előlapot teljes egészében üveg borítja, felülre pedig egy eddigieknél sokkal fejlettebb, széles látószögű kamera kerülhet majd.

LG G4 hátlap

A hátlapon  ahogy eddig is  található a hangerőszabályzó billentyű és a bekapcsológomb, a kameraszenzor viszont lényegesen nagyobb lett. A fényképezőt jobbról illetve balról a fókuszálást segítő lézer és a dupla tónusú ledes villanó fogja közre.

LG G4 oldal

Ken Hong elmondásai alapján a G4 még márciusban bemutatkozik, az viszont már csak pletyka, hogy a motorháztető alatt egy Snadpragon 810 SoC dübörög majd, minőségi lesz az anyaghasználat, a hátlapon 16 megapixeles kamerával fotózhatunk, és a kijelző QHD felbontású lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • Ilyen lehet az LG G4 hátlapja

    A koreai gyártó még márciusban bemutatja majd legújabb csúcskészülékét, mely melynek hátsó feléről most egy fotót is láthatunk a Twitteren.

  • Tízmillió G4-et értékesítene az LG

    A The Korea Times úgy tudja, hogy az LG következő, hivatalos bejelentés előtt álló csúcskészülékéből a gyártó legalább tízmillió darabot szeretne értékesíteni.

  • Áprilisban érkezhet az LG G4

    Koreai lapértesülések szerint a márciusi Mobile World Congress helyett áprilisban, Dél-Koreában hullhat le a lepel a rendkívül sikeres LG G3 folytatásáról.

Hirdetés