Ilyen lehet az LG G4 hátlapja

Az OnLeaks jóvoltából egy olyan fotó került fel a Twitterre, melyen már az LG G4 hátlapja látható. A dél-koreai vállalat legújabb zászlóshajója heteken belül bemutatkozhat, és ha hitetünk a képnek, akkor szürke színben biztosan elérhető lesz.

A G4 igencsak sok mindenben hasonlít az elődmodellre, a hangerőszabályzó billentyű és a bekapcsológomb továbbra is hátul helyezkedik el, plusz ugyanitt található a fókuszálást segítő lézer, a dupla tónusú ledes villanó, valamint a kicsit mást dizájnnal rendelkező kamera. A kép még egyébként nem biztos, hogy a végleges verziót mutatja, ám túlzottan sok változtatásra aligha kell számítani majd a vélhetően 148,9 x 76,5 x 9,9 milliméteres házba csomagolt mobilnál. A hírek szerint a G4 prémium anyaghasználattal, Snapdragon 810 SoC-vel, QHD felbontású megjelenítővel és 16 megapixeles kamerával debütál majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • Tízmillió G4-et értékesítene az LG

    A The Korea Times úgy tudja, hogy az LG következő, hivatalos bejelentés előtt álló csúcskészülékéből a gyártó legalább tízmillió darabot szeretne értékesíteni.

  • Áprilisban érkezhet az LG G4

    Koreai lapértesülések szerint a márciusi Mobile World Congress helyett áprilisban, Dél-Koreában hullhat le a lepel a rendkívül sikeres LG G3 folytatásáról.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

Hirdetés