Megérkezett a OnePlus Nord Watch

A szerényebb tudású, okosított órák sorát gyarapítja, ehhez passzoló árral és hosszú üzemidővel.

Kifejezetten tetszetős és szerény árú órát mutatott be a OnePlus azzal a hátulütővel magyar szempontból, hogy egyelőre errefelé nem érhető el az Indiában 5000 rúpiába került Nord Watch. A 26 ezer forintos végösszeg pláne meggyőző, ha az 1,78"-es és 368 x 448 pixeles AMOLED panelt nézem, mert ez kellően éles, az 500 nites fényerő pedig nagyjából elég kell legyen odakint.


[+]

A cinkötvözet váz 35,6 grammot nyom, a teljes óra szilikonpánttal és rozsdamentes acél csattal pedig 52,4-et, ami egész alacsony, noha 37,2 x 45,2 x 10,4 milliméteren azért a Nord Watch még mindig méretesebb egy keskeny aktivitásmérőnél. A tudása mondjuk nem sokkal több: a Bluetooth 5.2-n csatlakozó csuklóék WiFi vagy mobiladat kapcsolatra nem képes, 256 MB-os tárolójára zenét nem lehet pakolni. Mindazonáltal 230 mAh-s telepéhez tíznapos üzemidő tartozik csatlakoztatott óraként és egy hónapos készenlétben, mobilkapcsolat nélkül.


[+]

A Nord Watch 105 sporttevékenységet és mozgásformát követ, illetve IP68-alapú por- és víz elleni védelmet kínál, így az esővel vagy az izzadsággal nem lesz gond, viszont úszáskompatibilitás nem szerepel a termékoldalon. Megvan az optikai pulzoximéter és a háromtengelyes gyorsulásmérő, nincs ellenben barometrikus magasságmérő, iránytű, hőmérő, EKG, vérnyomásmérő vagy GPS.


[+]

Az érintőképernyővel és egy gombbal kezelhető, százféle óralapot kínáló Watch kék és fekete színben érhető el, iOS és Android telefonokkal kompatibilis, és felkínál cikluskövetést, passzív értesítéskijelzést, alvás- és stresszmonitorozással, valamint a telefon kamerájának és zenelejátszójának a kezelését.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés