Hirdetés

Az MWC-n debütálhat a OnePlus Watch 2

Állítólag Wear OS-szel érkezik az új OnePlus óra.

Három évvel az első OnePlus óra premierjét követően érkezik az utód, állítja több forrás is, a készülék premierje a 2024-es barcelonai MWC-n lehet. Ellentétben az első változattal, a OnePlus Watch 2 már nem RTOS felülettel, hanem teljes értékű WearOS 4-es rendszerrel érkezhet. A rendszer a Qualcomm Snapdragon W5 Gen 1-es SoP-én futhat és egy 1,43 hüvelykes, kör alakú AMOLED panelen jelenhet meg. Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, a OnePlus lesz a második olyan kínai gyártó a Xiaomi után, aki a nemzetközi piacon WearOS rendszerű órát kínáljon.

Így nézhet ki a OnePlus Watch 2Így nézhet ki a OnePlus Watch 2 Így nézhet ki a OnePlus Watch 2 (forrás: My Smart Price) [+]

A OnePlus egyszerű megközelítést alkalmaz majd: fekete és ezüst színben lesz elérhető az óra, fekete vagy szürke szilikon szíjjal. A jobb oldalon egyszerű nyomógombok, alul pulzus- és véroxigén-szint mérő szenzor, bal oldalon pedig hangszóró és mikrofon várhatók. A renderképek alapján valószínűleg mágneses töltővel lehet majd a beépített akkumulátort újratölteni, viszont úgy tűnik, lehet marad a Pogo pines csatlakozó, mint az elődben.

Január 23-án tart egyébként globális termékbemutatót a OnePlus, ott a 12-es és 12R telefon lesz a téma, a barcelonai MWC pedig egy hónappal később, február 26-tól 29-ig kerül megrendezésre.

Azóta történt

  • Előzetest kapott a OnePlus Watch 2

    A OnePlus fórumán lehet tippelni, hogy mi látható a képen, a leglehetetlenebb ötlet győz.

  • Előrendelhető a OnePlus Watch 2

    A gyártó hivatalosan is bejelentette a Watch 2 premierjének dátumát, a kedvezményeket és az előjegyzéssel megnyerhető ajándékok listáját.

  • Egy óra, két rendszer

    A OnePlus Watch 2 kétféle felhasználási módot kínál, két különböző operációs rendszerre és lapkakészletre építve.

Előzmények

Hirdetés