Hirdetés

Előrendelhető a OnePlus Watch 2

A gyártó hivatalosan is bejelentette a Watch 2 premierjének dátumát, a kedvezményeket és az előjegyzéssel megnyerhető ajándékok listáját.

Nem sok időt hagyott találgatni a OnePlus, valószínűleg azért, mert a Watch 2-t február 26-án (jövő hétfőn) már be is mutatják, tippre Barcelonában szokás szerint megrendezésre kerülő MWC-n. Az előrendelői termékoldal felfedi a frissített dizájnt, ami áramvonalasabb, ugyanakkor karakteresebb rozsdamentes acél tokozást és koronával kombinált fizikai vezérlőegységeket jelent a korábbi két gomb helyett, a színválasztékot pedig ezúttal a fekete és az ezüst adja.

A OnePlus Watch 2 előregisztráció értelemszerűen február 26-ig tart. A 30 eurós kedvezmény a vételárból és egy 99 euró értékű ajándék OnePlus Buds3 garantált, nyereményként pedig egy darab 12/256 GB-os OnePlus 12-t ajánlottak fel, két résztvevő egy-egy órát zsebelhet be és további egy felhasználó lehet gazdagabb egy 50 eurós kuponnal, ami február 26 és március 31 között lesz érvényes a OnePlus hivatalos webshopjában. A feltételek itt olvashatók, regisztrálni pedig ezen a linken lehet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés