Megérkezett az Android 12 a OnePlus 7 és 7T telefonokra

Mind a négy 2019-es OnePlus mobilra elérhető az Android 12-re épülő stabil OxygenOS 12.

A hétvége folyamán elindította a OnePlus a 2019-es telefonjainak, a 7-nek, a 7 Prónak, a 7T-nek és a 7T Prónak az Android 12-es frissítését. Az OxygenOS 12-es béta teszt pár héttel ezelőtt indult, a bétában résztvevőknek már elérhető OTA-ként a frissítés, akik nem használtak bétát, azoknak pedig a napokban érkezik majd. A frissítést a 7-es szériánál a H.28-as, míg a 7T mobiloknál az F.16 verziószám jelöli, az OxygenOS 12.1-gyel pedig a 2022 augusztusi biztonsági csomag is települ a mobilokra.

A 7 Pro frissítése (világos háttér) és a 7T frissítése (sötét háttér).A 7 Pro frissítése (világos háttér) és a 7T frissítése (sötét háttér). A 7 Pro frissítése (világos háttér) és a 7T frissítése (sötét háttér). (forrás: XDA Developers) [+]

A kissé megkésett frissítéssel a OnePlus több új funkciót is kínál a kissé átrajzolt felhasználói felület mellé: új, többlépcsős sötét mód, új kártyák, új okos akkumulátorfigyelő, új MMS-spam blokkoló, és HyperBoost a játékokhoz. Megjelenik a gyorskapcsolós váltás a munka és az egyéb profil között, valamint ez helyzet, Wi-Fi hálózat vagy idő alapján automatizálható is. Valamint a mindig éber kijelző is több személyre szabható lehetőséget kínál ezentúl.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson

    Ebben a mobilban minden benne van, amit a OnePlus 2019-ben nyújtani tudott és akart. A szolgáltatáscsomag meggyőző, viszont az ár is felnőttes lett.

  • OnePlus 7T - távolról pont tökéletes

    Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 7 Pro - hétpróba

    Tesz egy kísérletet a OnePlus a prémiumkategóriában, gigászi méretekkel, csupa kijelzővel, zéró noccsal és három hátlapi kamerával. Szintlépés vagy színtévesztés a vége?

Hirdetés