Hirdetés

Meghökkentő formában térhet vissza a Huawei Talkband

A Huawei Watch Buds egyszerre lenne okosóra és TWS füles.

Emlékeznek olvasóink a Huawei Talkband szériára? Egyszerű, de nagyszerű receptből dolgozott: csuklóra szíjazva a sorozat okosított értesítéskijelzőként dolgozott, házából kipattintva és az egyik fülbe helyezve pedig Bluetooth mikrofonos fülesként.


[+]

A kissé bizarr megoldásból nem lett divat, az olcsó TWS fülesek (egy helyett mindkét fülbe illő bigyóikkal) pedig átvették a hatalmat a vezetékes megoldások felett is. Ez nem jelenti azt persze, hogy az érdekességek kikoptak volna, gondoljunk csak az uleFone strapabíró mobiljára, amely éppen ilyen ketyerét rejt.

Ezt irigyelhette meg a Huawei, a GizmoChina oldalán felbukkant ugyanis a Huawei Watch Buds doboza és a kémműfajhoz méltó, gyatra minőségű felvételei. Ám ahhoz elég sok a részlet, hogy a készülék ne tűnjön ügyes hamisítványnak, hozzátéve, hogy azért szemre a két füles irtó aprónak tűnik.

GizmochinaGizmochina Forrás: GizmoChina [+]

Kissé vicces, ám elég intuitív, ahogy a budsokhoz az órarész felnyitásával lehet hozzáférni, és miért ne? Viszont az extra helyigény alapján nehéz elképzelni, hogy a Watch Buds apró készülék legyen, rendkívül hosszú üzemidővel, és az 5 ATM vagy komolyabb vízállóság megléte is kérdéses.

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség

    A Huawei Watch GT 3 Pro esetében a prémium esztétikán és a kimagasló funkcionalitáson van a hangsúly, akár 30 méterrel a víz alatt, akár egy elegáns partin tartózkodunk éppen.

  • Huawei Watch GT Runner - hosszútávfutó

    Futásra specializált tag érkezett a Watch GT-k közé. Sokáig bírja, edzéstervekkel segít, az adatok kinyerése viszont továbbra is körülményesebb, mint maga a futás.

  • Huawei TalkBand B2 - visszabeszél

    Hamar megérkezett a TalkBand B1 Bluetooth headset és aktivitásmérő karperec fémházas folytatása, ami annyira szépen csillog a napfény alatt, hogy a kijelzőből semmi nem látszik.

Hirdetés