Megkapta első frissítését a Nothing Phone (1)

Megérkezett a Tesla integráció, az NFT widgetek, a júliusi biztonsági csomag és hibajavítások.

Elindult a Nothing Phone (1) első OTA frissítése. A 120 MB-os Nothing OS 1.1.0 több olyan funkciót tartalmaz a telefonhoz, melyet a bemutatón mutogattak, például az integráció a Tesla autóival. Ezzel a gyorsmenüből lehet vezérelni az autót, például be lehet kapcsolni a belső fényeket, a légkondit vagy a fényszórót is.

A frissítés és tartalma.A frissítés és tartalma.A frissítés és tartalma. A frissítés és tartalma. (forrás: 9to5Google) [+]

A frissítéssel érkezik az NFT widget is, mellyel a saját tulajdonunkban, tárcánkban álló NFT-ket lehet megjeleníteni. Ha nincs sajátunk, akkor Pei saját Crypto Punk nevű képét lehet látni. Ennél talán fontosabb, hogy a frissítéssel eltávolítható lesz a Google keresősáv a főoldalról, valamint javul a kameraszoftver teljesítménye is, állítólag a Samsung JN1-es szenzort használó ultraszéles kamera a frissítés után jobb színreprodukciót és élességet ad a képeken. Szintén a kamerához tartozik, hogy a frissítést követően javul a portré módban készült fotókon minősége is, állítólag csökken a képzaj a frissített algoritmussal.

Az NFT tárca és a hozzá tartozó widget.Az NFT tárca és a hozzá tartozó widget. Az NFT tárca és a hozzá tartozó widget. (forrás: 9to5Google) [+]

Ezeken felül ismert hibákat is javít az OTA, például a zárképernyőről eltűnő ujjlenyomat-leolvasó ikont, az arcalapú feloldás gyorsaságát és megbízhatóságát, valamint érkezik az Android 12 júliusi biztonsági csomagja is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés