Megmutatta magát az Oppo Find X7 Pro

A hátlapról készült múltkori fotót követően most elölről és hátulról is megmutatta magát az Oppo legújabb csúcskészüléke.

Friss kameraszettel készül az Oppo Find X7 Pro, a Hasselbladdal együttműködésben tervezett HyperTone rendszer pedig egy hatalmas nyolcszögben kap majd helyet a telefon hátlapján. Erről mi is közöltünk egy fotót, mely a kínai közösségi médián keresztül került ki az internetre. Most jobb minőségű fotók is készültek a telefonról, melyen egyértelműen látszik a négy kameraszenzor elhelyezésének módja, illetve az is egyértelművé válik általa, hogy két periszkópos teleobjektív is található lesz a széles és az ultraszéles mellett a hátlapon. Ezek közül az egyik kamera biztosan a Sony 1 hüvelykes LYT-900-as szenzorát használja majd, egy teljesen új Lytia képszenzort, melyről korábban itt írtunk a OnePlus, az Oppo vagy épp a Vivo telefonjai kapcsán.

Az Oppo Find X7 Pro kijelzője és hátlapjaAz Oppo Find X7 Pro kijelzője és hátlapja Az Oppo Find X7 Pro kijelzője és hátlapja (forrás: Weibo) [+]

Az szinte biztos, hogy a Lytia szenzort a széles látószögű főkamera kapja majd, az ultraszélesről és a teleobjektívekről viszont egyelőre nincs részletesebb információ. A kép megerősíti azt is, hogy kiegészítő szenzorok vannak a hátlapon, a LED villanó pedig a kameraszigeten kívülre, a hátlap bal felső sarkába kerül.

Hála a másik képnek, láthatjuk, hogy a kijelző ívelt és vékony káva veszi körül. Valószínűleg LTPO AMOLED panelről van szó, integrált ujjlenyomat-leolvasóval, felül-középre lyukasztott előlapi kamerával és a keret jobb szélén elhelyezett gombokkal. Az alapmodell Find X7 állítólag MediaTek Dimensity 9300-as lapkával, míg a képen is látható Find X7 Pro a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-as lapkájával lesz felszerelve. Egységes lesz ugyanakkor az elérhető memória és tárhely mennyisége (akár 16 GB RAM és 1 TB tárhely), illetve mindkét modell támogatni fogja az Oppo műholdas kommunikációs megoldását.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés