Megújulnak a Vodafone márkaképviseletei

Elsőként a debreceni üzlet kapott új belső kialakítást, a megújulás országszerte tovább folytatódik az év folyamán. Az új design legfőbb eleme az ügyfélközpontúság, amely a Vodafone Csoportot világszerte, így Magyarországon is jellemzi.

Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója a márkabolt hivatalos megnyitóján jelentette be, hogy a Vodafone Magyarország 1 millió forinttal támogatja a debreceni paneltűz károsultjait.

Az új üzletek kialakításában fontos szerepet kapott a Vodafone Csoport felmérése és tapasztalata. A nemzetközi kutatás szerint a márkaüzletekbe látogatók egy része vásárlási szándékkal érkezik, míg mások érdeklődnek, információt vagy szolgáltatást kérnek. A különböző igényekkel érkező látogatók kiszolgálását segíti az új berendezés, amely megkönnyíti az eligazodást. A felmérés szerint előfordul, hogy a leendő illetve a már meglévő ügyfeleknek várakozniuk kell. A várakozási idő hasznos és informatív eltöltését szolgálják az interaktív megoldások, a mobiltelefonok kipróbálásának lehetősége, a Vodafone live! oldalainak böngészése, a megújuló és egyre bővülő termékek és szolgáltatások egész sorának valódi megtapasztalása.

„Úgy gondolom, hogy az új design, az új megoldások tovább erősítik ügyfeleink elégedettségét, mely a Vodafone számára kiemelten fontos. A koncepciót már a Vodafone Csoport számos vállalatánál bevezették, így lehetőségünk nyílt arra, hogy a külföldi tapasztalatok alapján, Magyarországon a leginnovatívabb, leginkább bevált megoldásokat válasszuk. A hatékonyabb és gyorsabb kiszolgálás mellett termékeink és szolgáltatásaink felfedezése ebben az új, inspiráló környezetben remélhetőleg igazi élmény lesz minden látogató számára. A minden látogató a Vodafone esetében világszerte több mint 200 millió ügyfelet jelent, akik Rómától Münchenig, Sydney-től Debrecenig ugyanazt a kényelmet és odafigyelést élvezhetik” - mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. „A világ vezető nemzetközi mobilkommunikációs csoportjaként az Európai Unió törekvéseivel összhangban kiemelten fontosnak tartjuk a regionális fejlesztéseket, így Magyarország második legnagyobb városában és egyben régiós központjában útjára indítani az átalakítást logikus választásnak tűnt” - tette hozzá Beck.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés