Menő a bejelentésre váró Motorola csúcsmobil a renderképeken

Régóta várjuk a Lenovo kötelékébe tartozó márka visszatérését a zászlóshajók közé, a Motorola Edge+ renderképei pedig erre méltó készüléket ábrázolnak.

Létezik a Motorolának csúcskategóriába árazott mobilja, méghozzá nem is akármilyen: az új Razr a kagylótelefon formát ötvözi a hajlítható peneles trendekkel. Ám a beépített hardver felső-középkategóriás, a termék egyelőre pedig csak limitált darabszámban érhető el.


(forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

A nagy visszatérést a zászlóshajók közé az egyelőre pletykaszinten emlegetett Motorola Edge+ jelentheti, amihez az OnLeaks és a PriceBaba tud most renderképeket mutatni. Két dolog tűnhet fel első ránézésre: a kameracsepp elöl igen aprócska, ennyire kis lyukat még nem láttunk a képernyőbe vájva – hátul ellenben a három lencse igencsak méretes.


(forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

Nem árt ugyanakkor a mutatós, két szélén lekanyarodó képernyős ketyere nem hivatalos képanyagát fenntartásokkal kezelni. A kameralukak a lencsénél általában szélesebbek: egy fekete gyűrű biztosítja ugyanis, hogy véletlenül se csillanjanak be az OLED pixelek a szelfi felvételeken.


(forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

Hátul pedig a két alsó optika van gyanúsan közel egymáshoz – a készülékeket szétszedve a kamerák apró dobozkákban kapnak helyet, és ez a kettő nagyon szorosan várja a fényt egymás mellett. A harmadik érdekesség a keret aljának és tetejének homorú kivitele – jó hír a jack kimenetet felül kiszúrni.


(forrás: OnLeaks / PriceBaba) [+]

A renderképek alapján a Motorola Edge+ igencsak méretes, 161,1 x 71,3 x 9,5 milliméteres lehet, a kamerarésznél 11,5 milliméteres vastagsággal. Cserébe a 6,67"-es, 90 Hz-es FHD+ panel mögé 5170 mAh-s telep kerülhet, Snapdragon 865-ös szettet ellátva 5G modemmel és akár 12 GB RAM-mal. A megjelenés időpontja és az ár kapcsán egyelőre hallgatnak a források.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés