Mit viselt a Xiaomi vezérigazgatója?

A Xiaomi a napokban mutatta be első gamer telefonját Black Shark brand alatt, amely a maximális órajelre húzott Snapdargon 845, akár 8 GB operatív memória és a kvázi komplett folyadékhűtés miatt is érdekes. A Gamepad szintén újdonságként mutatkozott be, viszont a figyelmes szemlélőnek feltűnhetett még valami. Lei Jun igen érdekes kiegészítőt viselt, ami leginkább egy aktivitásmérőnek tűnik a képek alapján, csak éppen egy eddig ismeretlen modell.


[+]

Tekintve, hogy a Xiaomi szorosan együttműködik az Amazfittel, az Amazfit Cor viszont inkább alternatívája a Mi Band 2-nek, a CEO által viselt valami akár a Mi Band 3 is lehet. Feltűnő, hogy a készülék enyhén ívelt, feltehetően OLED panellel szerelt, kissé már Gear Fit 2 szerű megjelenésű, így valamivel nagyobbnak érződik, mint a közvetlen elődmodell, a specifikáció ugyanakkor még teljesen homály. Bár a műfajban és árkategóriában még mindig érvényes ajánlat a Mi Band 2, de minden bizonnyal korszerűsítik az alapvetően működő koncepciót. A formatervet látszólag mindenképpen.

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Xiaomi gamer mobilja

    A Black Shark mindent bevet a játékélmény és a teljesítmény fokozására, ugyanakkor minden kötelező kört teljesít az aktuális trendeknek megfelelően. Folyadékhűtés van, B20 viszont nincs.

  • Huawei Color Band A2 - színes monokróm

    A Huawei is folytatja a költséghatékony aktivitásfigyelő termékvonalat, amelyet a Color Band A1 immár OLED kijelzővel szerelt utódja képvisel. Mellesleg elég jól.

  • Xiaomi Amazfit Cor - corszerű

    Az Amazfit Cort a Huami fejlesztette a Xiaomi számára mint a Mi Band 2 utódja. A képességek fejlődtek, a kijelző színes, minden más maradt, ami jó, mert az elődmodell is eleve az volt.

  • Xiaomi Mi Band 2 - aktivitásmérő, kicsit bonyolultabban

    Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.

Hirdetés