Mobilarena TV: a gazdaságos telefon

Amikor még az Op3n Dott név alatt futó tabletet teszteltünk, még nem volt ennyire ismert a márka. A Tesco saját forgalmazású termékcsaládja jelenleg három tagot számlál, melybe a mai adásban tesztelésre kerülő telefon is beletartozik. A készüléket nagyon kedvező áron kínálja az áruházlánc, mégis kellemes specifikációval rendelkezik. A saját kategóriájában lényegében kiemelkedőnek mondható masina 4,5 hüvelykes, qHD felbontású IPS kijelzővel csábítja a vásárlókat, amit az 1,3 GHz-en pörgő négymagos MediaTek processzor és az 1 gigabájt RAM könnyedén meghajt. Frappáns dolog, hogy a telefon két normál SIM-et is fogad, így akár 2 in 1 eszköz is lehet sokak számára.

A telefon tehát jó előjelekkel indul harcba, kérdés, hogy az 1700 mAh kapacitású akkumulátor és az 5 megapixeles kamera felveszi-e a versenyt a konkurensekkel. Az adásban minden kiderül, 18 órakor kezdünk!

Azóta történt

  • Mobilarena TV: áram-erősség

    Mai adásunkban a Lenovo P70-nel foglalkozunk, mely 64 bites, nyolcmagos processzort és HD kijelzőt kapott, de a fő attrakció egyértelműen a 4000 mAh-s akkumulátor.

Előzmények

  • UMi Zero - Zorro álarca

    A kínaiak üdvöskéje kellemes felhozatallal támad, ám az 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt és a nyolcmagos processzort az akkumulátor nem bírja annyira.

  • LG L Bello - szépség, vagy szörnyeteg?

    A dél-koreai gyártó újdonsága a G sorozat formatervét követi, viszont sajnos sem árban, sem pedig teljesítményben nem tudja felvenni a versenyt a konkurensekkel.

  • Op3n Dott tablet - igenis számít az ár

    A Tesco még inkább rááll a tabletek forgalmazására, immár saját márkával képviseltetik magukat a kategóriában, jó ár/érték aránnyal, némi kompromisszummal.

  • Mobilarena TV: A gazdaságos tablet

    Mai adásunkban a Tesco áruházlánchoz tartozó Op3n Dott tabletet mutatjuk be, mely kedvező ára mellett szép formatervet és kellemes rendszersebességet ígér.