Mobilarena TV: Négy gigás elefánt

A mai adásunkban két nagyon érdekes dolog is történni fog. Egyrészt bemutatkozik AliceWake, aki a Mobilarena csapatának legfrissebb tagja, és eddig ugyan csak a cikkek mögé bújva kamatoztatta íráskészségét (néha azért egy-két szelfi képen már látható volt), most már a Mobilarena TV ad számára lehetőséget arra, hogy csacsogjon arról a témáról, amit olyannyira szeret. A telefonokról, vagyis ma csak egy készülékről, az Elephone P9000-ről, ami egy 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel hívja fel magára a figyelmet. A hardverben nem csupán a MediaTek Helio P10 lapka az érdekes, hanem a 4 gigabájtnyi rendszermemória is, ami az Android 6.0 operációs rendszerre telepített alkalmazások futtatását segíti.

A 18 órakor kezdődő adásban szót ejtünk arról, hogy mennyire bírja a mindennapokat a 3000 milliamperórás akkumulátor, milyen képeket készít a hátlapra szerelt, 13 megapixel felbontású Sony IMX258 szenzor, illetve mennyire ismeri fel az ujjlenyomatokat a biometrikus szenzor. Kérdésekkel (lehetőleg a készülékkel kapcsolatban) a fórumban érdemes keresni minket.

Azóta történt

  • Elephone P9000 - hátrébb az agyarakkal!

    Az ázsiai csorda új, nyolcmagos SoC-kal és négy gigabájttal szerelt tagja papíron korrektül hangzik, élőben remekül néz ki, de valahogy mégsem halljuk az elefántdübörgést.

  • Mobilarena TV: Olcsó ujjlenyomat-olvasó

    A ZTE Blade A1 névre hallgató készülék vendégeskedik ma nálunk, ami a biometrikus azonosítón kívül a nagyon kedvező ára, és a korrekt felszereltsége miatt is érdekes.

Előzmények

  • Mobilarena TV: Speciális kiadás

    Eljutott hozzánk az Apple iPhone SE, ami az iPhone 5s külsejét használja, mégis belsőleg olyan erős lett, mint a legújabb csúcsmodellek. Kell a piacnak 4 hüvelykes kijelzővel szerelt okostelefon?

  • Mobilarena TV: Mi-ből lesz a cserebogár?

    Mai adásban egy csúcsmodellel, a Xiaomi Mi 5-tel foglalkozunk, ami a Snapdragon 820 chipset mellé korrekt méreteket, 5,15"-es kijelzőt és baráti árazást kapott.

  • Mobilarena TV: Ez nem átmenetifém

    Ma az Archos 55 Cobalt Plus készülékkel foglalkozunk, ami Mediatek MT6735P chipsetet és 2 gigabájt RAM-ot kapott, árazása viszont nem a hardvernek felel meg.

  • Mobilarena TV: nagy tudás, kevés pénzért

    Mai műsorunk kereszttüzében a Honor 4C áll, ami a rendkívül kedvező árcímke ellenére két SIM-et kezel, plusz nyolcmagos processzorral, 13 megapixeles kamerával és 2 GB RAM-mal rendelkezik.