MWC 2019: Pro rollerrel érkezett a Xiaomi

Remekül kitalált termék a Xiaomi M365 elektromos roller, aminek néhány apró hibáját hivatott javítani a valamennyivel drágább árcímkével érkező Pro változat. Elsőként a korábbi modellnél nem tökéletes összecsukó-mechanizmust vizsgáltam meg, és bár nyilván szinte új a tesztgép, de van benne már némi kilometer, és ettől függetlenül semmiféle kotyogás vagy egyéb hiba nem volt tapasztalható.


[+]

Külsőre nincs komoly változás, egyedül a beépített információs kijelző, ami komoly változást hozott: mostantól nem csak a töltöttséget jelzi ki, hanem a sebességet és az összes fontos információt (túlmelegedés, egyéb hiba, Bluetooth-állapot, stb.) is. A normál (Drive) és takarékos (Eco) módon kívül tettek bele teljesítményre optimalizált fokozatot (Sport) is, de a gyári végsebesség 25 km/h maradt.


[+]

Javultak a mászóképességek, 14 helyett 20 fokos emelkedővel tud megküzdeni a roller, az elméleti terhelhetőség 100 kiló maradt. 300W-ot ad tud folyamatosan leadni a motor, a pillanatnyi maximum 600W. A telepet 474 Wh-ra emelték, az újdonság 45 km-es maximális hatótávot ígér, viszont a töltési metódus nem változott, körülbelül 9 óráig kell tölteni 0-ról az összecsukható, 14,2 kg-ot nyomó járművet. Ezeken kívül lényegében semmi nem változott, nincs új defektvédelmi megoldás vagy mobilos szoftver, minden pontosan olyan, ahogy az előző szériánál megismerhettük. Várhatóan hozzánk is érkezik az új roller, de megjelenési időpont és hivatalos ár még nincs.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Azóta történt

Hirdetés