MWC 2023: Az üzemidő vagy a gyorstöltés számít egy gaming telefonnál?

A Nubia Red Magic 8 Pro+ töltésteljesítményben plusz, akkumulátorban mínusz.

Óriásira nőtt a mobiljátékosok tábora, és gyorsan kapcsoltak az androidos gyártók: célspecifikus megoldásokkal egész műfaj teremhető a gaming igényeknek. A Red Magic az egyik legjobb sorozat ezen a vonalon, a teljesítményben és hőkezelésben előrelépett Snapdragon 8 Gen 2 pedig a legtutibb 2023-as hardver, amely a két Red Magic 8 Próban felbukkant. Mert igen, most már az alapmodellt is Pro névvel illetik és Pro+ az a különkiadás, amit egyelőre még nem is lehet a nyugati piacokon beszerezni, ám felbukkant a Qualcomm standjánál.

A csupa kijelző előlap remekül passzol a játékhoz
A csupa kijelző előlap remekül passzol a játékhoz [+]

A két telefon legtöbb tulajdonsága közös: 6,8"-es, szögletes, 120 Hz-es AMOLED panel a képpontok mögé rejtett, 16 megapixeles szelfikamerával, hogy minden a zavartalan játékról szóljon. Ehhez nyomásérzékelő területek tartoznak az alumíniumkereten, a hőelvezetésből pedig a két üveglap között apró ventilátor is gondoskodik. Mindkét kiadás kínál sztereó hangszórót és jack kimenetet, akárcsak 50 megapixeles főkamerát, 8 megapixeles ultraszéleset és 2 megapixeles makrófotós egységet, de nem ezen van a hangsúly.

A Red Magic 8 Pro+ gyorstöltésben plusz
A Red Magic 8 Pro+ gyorstöltésben plusz [+]

Az üzemidő fontosabb, amit a Red Magic Pro esetében biztos tovább tart, mert 6000 mAh-s telepet kínál, amit Kínában 80, másutt pedig 65 watton lehet tölteni. A Pro+ viszont beáldoz 1000 mAh-t, cserébe 5000 mAh-s akkumulátorát a 165 wattos adapter 14 perc alatt megpakolja. Azért a legtöbb gamernek inkább a hosszú üzemidő a preferenciája a gyorsabb töltés helyett, persze a választás lehetősége mindig jó. Már ahol opció a Pro+ megvásárlása, mert a gaming telefon európai webshopjában például nem érhető el.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés