Hirdetés

Hirdetés

MWC blog: Az Alcatel kiváló zenével készült

Amikor az MWC felé közeledünk, mindig lassan, de biztosan kezd összeállni a program, hiszen a vállalatok egy része szereti a legkésőbbi pillanatban közzétenni az események időpontját. Az Alcatel sem sietett a döntéssel, ám amikor megtudtuk, hogy ők is vasárnapra tették saját bemutatójukat, akkor világossá vált, hogy sok felé kell majd szakadnunk. Az Alcatelnél az IFA kiállításon már megtapasztalhattam, milyen náluk a buli hangulata, így örömmel vállaltam el, hogy az Idol 3-ról szóló készülékleleplezésen is részt vegyek, ahová egyébként az LG után igen nagy lépésekkel tudtam csak odaérni.

Alcatel sajtóesemény MWC 2015
[+] A folyosón már kékben pompázott minden

Az esemény a Barcelona méltán híres és jellegzetes főutcáján lévő Teatre Principalban zajlott, ahol a Samsung bejelentése miatt – a koreaiak bemutatója messze, időben viszont közel volt viszonylag kevés, nagyjából 150 újságíró igyekezett megférni egymás mellett. A vállalat táp terén most nem esett akkora túlzásokba, ám délután 16 óra körül bőven elégnek volt mondhatók a különleges ízesítésű chipsek, a kis sütemények, valamint az egyéb rágcsálnivalók és itókák. A nevéhez méltó helyen vászonfüggönnyel és színpaddal rendelkező helyszínen lényegében moziszékekbe lehetett ülni az első között érkezőknek, nagyon kényelmes volt, el is dobta magát az emberek többsége, és úgy fogyasztotta el a söröcskéjét és a kis tálra felszedett harapnivalóját.

Alcatel sajtóesemény MWC 2015
[+] A kiváló muzsikát biztosító zenekar

Őszintén szólva azt már lehetett tudni, hogy az Idol 3 megalkotásakor a zenei képességekre is rendesen odafigyelt az Alcatel, nem véletlen, hogy a sajtótájékoztató megkezdése előtt is élő muzsikát élvezhettünk. A dalok pont úgy lettek összeválogatva, hogy kiemeljék a telefon képességeit, az előadás pedig feldolgozásokból állt, két nagyon jó hangú énekes és az ehhez elengedhetetlen hangszerek hozták meg a kiváló hangulatot (nekem különösen szívhez szóló az ilyen típusú zene). Csak hogy néhány címet említsek, volt Upside Down (by Diana Ross), vagy Hit me with the best shot (by Pat Benatar) stb. Sajnos a székben ülve nem lehetett táncra perdülni, de köszönöm, elhallgattam volna még pár órát, ízelítőként itt egy nagyon rövid videó, hogy miről is beszélek:

A bejelentés természetesen már a szokásos ütemben zajlott, először meghallgathattuk azt, amit már eddig és tudtunk, miszerint az Alcatel egyre erősebb, tényleg oda kell rájuk figyelni, hiszen igencsak ott vannak a szeren, nagyon kedvező árfekvésű termékeket gyártanak, melyek a legtöbb felhasználó igényeit már bőségesen ki tudják elégíteni.

Alcatel sajtóesemény MWC 2015
[+] Életkép a színpadi beszélgetésekből

Az Idol 3 pedig illeszkedik ebbe a nyomvonalba, ugyan nem váltja meg a világot (nem is ez a célja), ám pont azokon a pontokon fejlődött, melyekért talán leginkább ácsingóztak az elődmodellek tulajdonosai. A bemutatón ráadásul számos partnerrel beszélgetett egy forma, így a dizájnról, a hardveres összetevőkről, és a gyártási folyamatról is bővebb képet kaptak a résztvevő újságírók. Jól össze volt tehát rakva minden, ami kell is ahhoz, hogy az ember jó szájízzel és terminátoros (még visszatérek) érzéssel távozzon egy ilyen délutánról.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Előzmények

Hirdetés