Hirdetés

MWC blog: Az ASUS nincs itt, de ezerrel reklámozza a Zenfone 6-ot

Pár hónapja még az volt a terv, hogy az ASUS is itt lesz Barcelonában, már jól meg is beszéltük velük tavaly év végén, hogy majd részt fogunk venni az ide tervezett eseményükön, aztán január elején kiderült, hogy a tajvaniak inkább későbbre tolják a friss Zenfone készülékek bemutatóját.


[+]

Ez amúgy valamelyest érthető, tavaly óriási hacacérával jelentették be a Zenfone 5-öt (és annak variánsait), a prezentáció végén kimondottan vonzó árcímke szerepelt például az 5z mellett, aztán hónapokat vártunk arra, hogy egyáltalán piacra kerüljenek a termékek. És akkor már annyira nem mozgatta meg a vásárlókat. Szóval most inkább úgy döntöttek, hogy későbbre tolják a friss termékek bemutatását, nagyon reméljük, hogy ez azt hozza magával, hogy a rendezvény után pár héttel már meg is lehet őket szerezni.

Bone123 és szentkuti11 a press centerben, előttük fut a Mobile World Live
Bone123 és szentkuti11 a press centerben, előttük fut a Mobile World Live [+]

Viszont az MWC-n ott van mindenki, aki számít, úgyhogy kvázi a hátsó ajtón mégiscsak bejött az ASUS. A kiállításon kábé 10 méterenként bele lehet futni a Mobile World Live nevű csatorna folyamatosan látható adásába, kisebb és nagyobb tévéken, projektorokon, LED-falakon is ez fut, ami persze jellemzően senkit sem érdekel, de azt pont láttam, hogy többen felkapták a fejüket, amikor elkezdtek különböző Zenfone telefonok megjelenni ezeken a kijelzőkön, mert azt mindenki tudja, hogy az ASUS nincs itt.

És a rövid reklámfilm azzal végződik, hogy találkozzunk május 16-án Valenciában, ahol a Zenfone új generációi megváltoztatnak valamit. Reméljük, hogy ott leszünk mi is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • Hova lett a kameralyuk?

    Az eddigieken nem látszott egyértelműen, de az Asus legújabb előzetesén nyoma sincs a ZenFone 6-ra várt kameralyuknak.

  • Csak a legfontosabbak

    Az Asus a ZenFone 6 specifikációjának tulajdonképpen legfontosabb elemeit osztotta meg Twitteren. És Instagramon még néhány dolgot.

Hirdetés