Hirdetés

Csak a legfontosabbak

Az Asus a ZenFone 6 specifikációjának tulajdonképpen legfontosabb elemeit osztotta meg Twitteren. És Instagramon még néhány dolgot.

A bemutatásra váró készülékek esetében mindenféle dolgot szeretne tudni a felhasználó. A lényeges dolgok azonban ritkán derülnek ki előre. Nem mintha a lapkakészlet, a rendszermemória vagy a dizájn ne lenne fontos, de egy rakás apróság fogja végül eldönteni (most az árat leszámítva), hogy a júzer melyik gyártónak adja oda pénzét. Mert Snapdragon 855-tel, 6 GB operatív memóriával és 128 GB belő tárhellyel szerelt eszközzel lassan tele a padlás. De van-e rajta 3,5 milliméteres jack? Vagy értesítő LED! Hány kártyát tudok beletenni, ha szeretném bővíteni a memóriát? Egyáltalán bővíthető?

Hát, az Asus mindezekre válaszolt is, ráadásul hivatalosan. A ZenFone 6 mint soron következő csúcsmodell nyilván a kategória elvárásainak megfelelő hardverrel érkezik, lesz rajta hagyományos audio jack, valamiféle dedikált hardveres kezelőgomb, a SIM tálcára pedig összesen három kártya fér majd: két nanoSIM és egy microSD. De még egy értesítő LED-et is bepasszíroznak a készülékbe, amitől megint kérdéses, hogy mi lesz a kávákkal és az előlapi kamerával. A két irányba kicsúsztatható konstrukcióval például mindez simán lehetséges. Kameralyukkal nem igazán. A rajz viszont hagyományos kialakítást sejtet.

Az igen tisztességes méretű, 5000 mAh-s akkumulátort és a kettős kamerarendszert (48MP+13MP) Marcel Campos, az észak-amerikai marketing igazgató kotyogta ki Instagramon. Morse kód formájában. Mintha nem lenne másfél másodperc konvertálni...

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés