Hirdetés

MWC blog: Gaudíval tarkított délelőtt a legjobb délelőtt

Kissé álmosan indult a reggel, de nem sokáig kómáztunk, a fél csapatnak ugyanis már 10-kor jelenése volt az Acer sajtóeseményén. A helyszín a Gràcia negyed közepén volt, körülbelül egy fél órás sétára a szállástól, tömegközlekedéssel pedig 25 percre, így némi hezitálás után a gyaloglást választottuk, mely remek döntésnek bizonyult.


Casa Batlló [+]

Az útvonalat ügyesen kiválasztva a séta közben ugyanis két barcelonai nevezetesség is útba esett, mindkettő Antoni Gaudí műve, magukon viselve a katalán építész stílusjegyeit. Az utunk ugyanis a Passeig de Gràcián kersztül vezetett, így először az ikonikus Casa Batlló, majd a meglehetősen szabálytalan (pontosabban a szakavatatlan szemeinknek annak tűnő) Casa Milà tárult a szemünk elé. Bone és Oli először vannak Barcelonában, jelen sorok írója pedig utóbbit még nem látta nappal, így egy-egy rövid fotó- és Instagram-szünet erejéig rácsodálkoztunk Gaudí lenyűgöző munkáira. Az idő reggel még egy kicsit borongós volt, de ez semmit nem vont le a látványból. Igen, egy kicsit késtünk is, de szerencsére semmi nem volt időhöz kötve.


Casa Milà [+]

Most pedig indulás átvenni a badge-eket, majd pedig ShowStoppers, Samsung, Alcatel és HTC sajtótájékoztató, valamint Mobile Focus Global a menetrend.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Azóta történt

Hirdetés