Nagyobb kijelzővel érkezik a Pixel Fold 2, de...

Tippek korábban is voltak, Ross Young most viszont az asztalra csap.

Mivel a Google nem forgalmazza a termékeit hivatalosan Magyarországon, nem tudtuk letesztelni a Pixel Fold referenciakészüléket, de azért kézbe vettük az MWC-n, és persze mi is hallottunk a pozitív és negatív visszajelzésekről. Mindenképpen jó hír a hajlíthatók szempontjából a Google részvétele, ha a 7,6"-es belső és az 5,8"-es külső panel a szokásosnál több kávát is kínál.

A Google Pixel Fold [+]

A keskeny és hosszúkás Z Fold szériával szemben egyébként előnyösebb a Pixel Fold rövidebb és tömzsibb képaránya csukva, a folytatás kapcsán az első pletykák mégis arról szóltak, hogy az Oppo után a Google is beáll a sorba, és a Samsung formája felé módosítja el a Pixel Fold 2 képarányait, amihez CAD renderek is érkeztek.


Egy nem hivatalos Pixel Fold 2 renderkép. Forrás: SmartPrix [+]

A kijelző témakörben különösen jól értesült Ross Young most ugyanakkor tiszta vizet önt a pohárba: 8,02" és 6,29"-en valóban nőni fog a Pixel Fold 2 belső és külső képátlója, mégsem kell hosszúkás és keskeny kivitelre számítani csukva, az arányok ugyanis nagyjából megmaradnak. A DSCC szakembere egyelőre nem tett megjegyzést a megjelenés időpontjára, a korábbi pletykák szerint ugyanakkor a Pixel Fold 2-t várhatóan nem a májusi I/O, hanem az őszi Google eseményen leplezi le a keresőóriás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés