Hirdetés

Novemberben érkezik a „betörhetetlen kijelzős” Moto X Force

A Motorola nem kevesebbet állít ShatterShield fantázianevű, öt rétegből álló megjelenítő/érintésérzékelő/kijelzővédő technológiáról, mint hogy törésálló, és ezt a héten bejelentett Droid Turbo 2 készülék esetében négy éves, a kijelzőre és a kameralencsékre vonatkozó jótállással húzza alá határozottan. Mivel a mobilnak amúgy is meggyőző a specifikációja (5,4 hüvelykes, QHD-s P-OLED kijelző, Snapdragon 810-es SoC, 3 gigabájt RAM, 3760 mAh-s telep, 21 megapixeles hátlapi kamera PDAF-autófókusszal, sztereó hangszórók), sokan irigykedhetnek az amerikai Verizon előfizetőire, mivel a vízlepergető nanoborítással bevont okostelefon egyelőre csak annál a szolgáltatónál kapható. Szerencsére ez nem lesz sokáig így, csak máshol más néven lesz megvásárolható, méghozzá novembertől.

A Motorola a nemzetközi piacon a Moto X Force névvel hozza forgalomba a okoskütyüjét, és a fenti videó jól demonstrálja, hogy mi lesz a marketingstratégia középpontjában. Novembertől Latin-Amerika, az EMEA és az APAC bizonyos országaiban lehet tehát megkaparintani az ütős eszközt, így például az Egyesült Királyságban, ahol a 32 gigabájtos kiszerelésért 499 fontot kell majd kicsengetni, ami nagyjából 216 ezer forintnak felel meg. Az esetleges hazai megjelenésről nincs információnk.

Azóta történt

  • Kínában vagy Amerikában törik gyakrabban a mobilt?

    A Motorola infógrafikában szemléltei a globális kijelzőbetörési szokásokat, némán jelezve, hogy a Moto X Force készen áll javítani ezen a mutatókon.

  • Mobilarena TV - Erős Pista

    A Motorola betörhetetlen kijelzős okostelefonja az ünnepek előtti utolsó Mobilarena TV főszereplője. A Moto X Force ízig-vérig csúcskategóriás készülék lett.

Előzmények

  • Bemutatkozott a Motorola Droid Turbo 2

    A Motorola Droid Maxx 2 nem más, mint egy átcsomagolt Moto X Play, a Droid Turbo 2 viszont már sokkal érdekesebb, főleg a törhetetlennek mondott kijelzője miatt.

  • Ütésálló Droid érkezhet

    A verizonos Droid Turbo 2, amely másutt Motorola X Force néven bukkanhat fel, állítólag törésálló megjelenítőt kap. Október 27-ben a Droid Maxx 2 is bemutatkozhat.

  • Motorola Moto X (2014) - elbocsátó, szép üzenet

    Anyaghasználat, hardver, kijelző, szoftver - minden téren előrelépett a 2014-es Moto X az elődjéhez képest, és immáron Lollipop alatt futnak az eszköz különleges extrái.

Hirdetés