Nyílt titok a OnePlus Open

A színváltozatok mellett a maradék specifikáció és az ár is kiszivárgott.

Jó pár hónap nem hivatalos szivárogtatás után végre a OnePlus maga is elkezdte a Open bemutatójának előkészítését, és a WinFuture jóvoltából egy rakás kulcsfontosságú információ, illetve a két színváltozat képei is megérkeztek, nem beszélve az árról. A forrás 1700 dolláros indítással számol (620 ezer forint), amiből könnyen lehet 1700 euró, amennyiben errefelé forgalomba kerül (650 ezer forint). A dolog iróniája, hogy német a forrásoldal, ám a OnePlus és az Oppo helyi nehézségei szerint kevés az esély arra, hogy az Open Németországban kapható lesz.

(forrás: Winfuture) [+]

A készülék szerencsére az Oppo Find N2-féle, tömzsibb, kezesebb hajlíthatók sorát fogja gyarapítani, és bár  a 7,8"-es belső képátlót továbbra is két manccsal kell majd megszelídíteni, a keskeny és hosszúkás társakkal szemben a kevésbé nyúlánk, 6,31"-es külső képernyő kezelése meglehet egyetlen végtaggal. Széthajtva pedig mehet a komponálás a kolosszális hátlapi kameratárcsát magunk felé fordítva, 48 megapixeles normál és ultraszéles (14 mm), valamint 64 megapixeles zoomkamerával (70 mm), egyaránt szenzorzoomos képességekkel.


(forrás: WinFuture) [+]

A Hasselblad logóval is felvértezett OnePlus Open az október 19-ére tippelt starttal pont lemarad a Snapdragon 8 Gen 3-ról, ám a Gen 2 telitalálat volt idén teljesítmény/fogyasztás mutatóban, a 16/256 GB-os kiszerelés pedig elég kell legyen mindenre. A legfrissebb renderek véglegesnek tűnnek, és egy zöld, üveg hátlapos, illetve egy fekete, műbőrmintás változatot mutatnak, és nyilván az utóbbi nyeri majd a tapadási versenyt.

Előzmények

Hirdetés