Videón a OnePlus Open

Látszik is meg nem is, a hivatalos bemutató még hátravan.

Előszeretettel ússzák meg a gyártók a marketingköltségek egy részét a közösségi felületeken posztolt előzetesekkel, és különösen célravezető a kommuna által szeretett, véleményformáló influencerek „használata”, akik szintén örülnek az exkluzív tartalmaknak.

Most a népszerű Unbox Therapy mutatja meg a OnePlus közelgő hajlíthatóját a gyártó közbenjárásával, jó pár dizájnelemet kitakarva, de azért nem hivatalosan (vagy a szivárgást el nem ismerve) kijutott már a világhálóra a teljes forma.

Megvan az ikonikus OnePlus némítókapcsoló
Megvan az ikonikus OnePlus némítókapcsoló is oldalt (forrás: Unbox Therapy) [+]

A legfontosabb komponens, a zsanér ügyesen és légmentesen zárja a két képernyőfelet, és a fémház összeszerelése is letisztultnak, minőséginek tűnik alul elhelyezett multimédiás hangszórókkal, Type-C porttal, SIM tálcával és mikrofonnal.


(forrás: Unbox Therapy) [+]

Eddig is hatalmas kameratárcsára számítottunk, és egy akkora habszivacs fedi a OnePlus Open néven várt foldable lencséit, hogy a hátlap felét kitakarja. De azért a OnePlus logó rendben látható és a márkavezér az interjúban elismeri: a készüléket az Oppóval közösen fejlesztették. A premierre várhatóan még októberben sor kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés