Hirdetés

Hirdetés

Akciófigyelő: OKAI roller jár a Razr 40 Ultra mellé a Telekomnál

Február 5-ig vásárolt Motorola kagylótelefon mellé jár roller annak, aki regisztrálja új telefonját.

2024. január 15-én indult és 2024. február 5-ig tart az a promóciós időszak, mely alatt a Magyar Telekom által árusított 256 GB-os, kék-fekete színű Motorola Razr 40 Ultra okostelefon mellé ajándék OKAI Neon Lite (ES10) típusú fehér elektromos roller jár. Az akció csak a magentaszínű operátor által árusított Razr 40 Ultra okostelefonra vonatkozik, ez listaáron hűségszerződés nélkül jelenleg 404 800 forint a szolgáltatónál. Az ajándék rolleres akció abban az esetben is él, ha valaki hűségidővel és szolgáltatással vásárol telefont, de ilyen esetben majdnem ahány ember, annyiféle konstrukció, így ezek árazásába nem is kezdünk bele.


[+]

A vásárlóknak a készülék készhez vétele után 2024. február 25-ig van idejük, hogy kitöltsék az ezen a felületen elérhető regisztrációs oldalt a szükséges adatokkal, csak ezt követően kaphatják meg az elektromos rollert. A regisztrációs időszak is január 15-én indult, az ajándék roller pedig a készlet erejéig jár a vásárlóknak.

[+]

Mindkét készülékről volt anyagunk 2023-ban, a Motorola Razr 40 Ultra tesztünket ide kattintva, az OKAI Neon Lite rollert tesztjét pedig itt lehet elolvasni. Szétnézve gyorsan a neten, megbízható helyről a 8/256 GB-os Razr 40 Ultra 343 490 forintos áron rendelhető meg, az Okai rollere pedig 119 990 forintos árról indul. Így, ha valakinek pont mindkettőre szüksége lenne, az a Motorola telekomos akciójában listaáron vett telefonnal is spórolhat 58 680 forintot.

Előzmények

  • Okai Neon Lite - extrái miatt szerethető

    Az olcsó rollerek mezőnyéből nehéz kitűnni. Hasonló teljesítmény, hatótáv és kialakítás mellett szükség van egy-két egyedi megoldásra, amit az Okai képes is nyújtani, de adódnak kompromisszumok is.

  • Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv

    Nagyobb az új Razr külső kijelzőjének képátlója, mint az első iPhone-é volt. A vízállóság korlátozott, a belső kijelzőben ott az árok, egy kézzel kinyitni nehézkes. De tölt vezeték nélkül. Megéri?

  • Elkapkodták a Razr 40 Ultrát

    Mármint a vásárlók az első készleteket Kínában.

Hirdetés