Nagy az érdeklődés az LG csúcsmobilja iránt

Az LG éppen egy hete mutatta be a kevéssé méltányolt tavalyi csúcskészülékének utódját. Az LG minden valószínűség szerint erősen tekintetbe vette a felhasználó igényeket és a G5-tel kapcsolatos visszajelzéseket. Az LG G6 egyrészt szakított a kevésbé népszerű moduláris kialakítással, amivel egy csapásra az IP68-as védelem is könnyebben kivitelezhető vált, amit nem is hagytak ki. A kompakt házba passzírozott 5,7 hüvelykes megjelenítő szintén közönség-díj esélyes, ahogy a bővíthető belső tárhely is, lásd Galaxy S6 vs. Galaxy S7 széria.

Az LG G6 lekerekített univision panellel rendelkezik
Az LG G6 lekerekített univision panellel rendelkezik [+]

Az LG G6 előrendelési számai messze túlmutatnak a gyártó várakozásain, Koreában ez jelenleg 40 000 darabnál tart, ahol azért az ösztönzőkkel sem fukarkodtak. A 899,800 koreai wonért (nagyjából 235 ezer magyar pénz) előrendelhető készülékhez jár egy eredeti védőtok, opcionálisan választható az LG TonePlus Bluetooth headset vagy a Raleigh Keyboard 2, hogy az egy évre érvényes kijelzőcsere-garanciáról ne is beszéljünk. Dél-Koreában mellesleg már február 27 óta nyomkodhatják a készüléket az érdeklődők, addig is, amíg megérkeznek az előrendelt darabok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G5 SE - semmivel SE rosszabb

    Az LG moduláris csúcskészülékének visszafogott variánsa közel olyan jól szerepel, mint a teljes értékű megoldás, ráadásul az ára is kedvezőbb. Már a G5 eredeti nyitóárához képest...

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

    A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

Hirdetés