Pletyka: vékonyabb, iPad minire emlékeztető design az iPad 5-nél

Bár egyesek a nem is olyan régen lezajlott WWDC-n várták az ötödik generációs iPad bejelentését, az újdonságról egyelőre nem hullott le a lepel. Ugyanakkor szinte biztos, hogy az amerikai vállalat hamarosan pótolni fogja a dolgot, hiszen a harmadik generációs tavaly márciusban, a negyediket pedig novemberben dobták piacra, azaz lassan itt az idő a frissítésre. A találgatások elsősorban az eszköz kinézetével kapcsolatosak, de a Nowhereelse.fr munkatársai igyekeznek már a hivatalos bejelentés előtt eloszlatni a ködöt, mivel saját állításuk szerint sikerült megszerezniük a hivatalos tervrajzok egy részét.

A rajzok tanúsága szerint a következő iPad vékonyabb lesz elődjénél és a mininél is, dizájnban azonban utóbbihoz áll majd közelebb. A kérdés persze az anyagok valódisága, egyes kiegészítőgyártók szinte biztosan rá fognak mozdulni a történetre, hiszen a Hard Candy már a WWDC előtt bemutatott két iPad 5 tokot. Számukra ebből adódóan valószínűleg duplán értékesek a kiszivárgott tervrajzok.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple A7 – a TSMC műhelyéből

    Az Apple következő generációs mobilprocesszorainak nagy része Tajvan legnagyobb félvezető gyáregységében készülhet.

  • Apple iPad mini - piaci igény

    A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

  • Az új iPad - nem kellett jósnak lennünk

    Megérkezett az új iPad, melyet a kereshetőség miatt a neten mindenki iPad 3-nak fog hívni. A kijelzője elképesztő, processzora nem változott. Alapvetően papírforma.

Hirdetés