Prémium fülhallgató, prémium áron

A Bang & Olufsen legújabb sportfülese egy korrekt középkategóriás mobil áráért érhető el. A töltőpad pedig egy belépő szintű készüléket érő összegért

Ha prémium kategóriás fülhallgató, akkor az Apple AirPods Prot nehéz felülmúlni teljesítményben és árazásban, de a Bang & Olufsennek (utóbbi) balkézről is megy. Az árkategória igazából hasonló, de az E8 Sport még az almás cég legjobb fülesénél is drágább. Igaz, a felárért cserébe IP57-nek megfelelő vízállóságot kínál, amivel fél órán keresztül maximum egy méter mélyen is élvezhetjük az audiotartalmat. Összesen egyébként 7 órát bírnak a fülesek a 60 mAh-s akkuval, a 450 mAh-s tokkal együtt pedig 30 órát lehet kihozni az eszközből.

A tok vezetékmentesen is tölthető, ehhez kínál is házon belüli megoldást a gyártó. További 125 euróért. Ha mégsem ruháznánk be a hat színben elérhető töltőpadra, akkor marad a Type-C kábel. A töltés körülbelül két óra, húsz perc alatt pedig nagyjából másfél óra üzemidőt nyerünk. Természetesen elérhető az érintésvezérlés, a Bluetooth 5.1-es chip támogatja az aptX szabványt, az AirPods Proval szemben aktív zajszűrés viszont nincs. A négy mikrofon ugyanakkor opcionálisan kiiktatja vagy beengedi a környezeti zajokat. Mindez pedig 350 euróba kerül, ami körülbelül 121 ezer forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés