Project Tangóval érkezhet a titokzatos Asus mobil

Sokatmondó volt az Asus tegnapi Tweetje, miszerint szerdán „a világ legjobb processzora szabadjára engedi a benne lakozó potenciált”, annyira viszont nem, hogy azt is hozzátegyék: esetleg a szintén a CES-en részletezésre kerülő Snapdragon 835-ről, avagy egy másik Qualcomm megoldásról van-e szó. Az utóbbi lehet a nyerő.

Ő lehet holnap a főszereplő
Ő lehet holnap a(z egyik) főszereplő (forrás: @EvLeaks) [+]

Az @EvLeaks Twitter-csatornán előbb a fenti renderkép bukkant fel, majd @FGeyas dobott mellé egyet egy kiszivárgott Qualcomm sajtóanyagból összeollózva, miszerint 4-én az Asus ZenFone AR-re vetül majd a világ tekintete. Ez a Lenovo Phab 2 Pro után a második forgalomba kerülő Project Tango eszköz lehet a környezet és a tér 3D-s modellezéséhez és mindenféle egyéb érdekes, hasznos megoldáshoz, esetleg a szórakozáshoz, kiterjesztett valóságban.

A Qualcomm sajtóanyaga kotyoghatta el az Asus Zenfone AR érkezését
A Qualcomm sajtóanyaga kotyoghatta el az Asus Zenfone AR érkezését (forrás: @FGeyas) [+]

A sajtóanyag viszont nem Snapdragon 835-ről hanem 821-ről beszél, ami egyébként is sanszosabb egy most bemutatásra kerülő mobil esetében, plusz ez jelenleg „a világ (de igazából csak a Qualcomm) legjobb processzora”. Azért nem kell csalódottan kikapcsolni a mobilképernyőt vagy a monitort, a Snapdragon 821-es ZenFone AR is roppant izgalmasan hangzik, és szinte biztos, hogy nem egyedül érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

  • CES 2017: Az ASUS egy AR-telefonnal állt elő

    A beszédes nevű ASUS Zenfone AR a világ második Tango-kompatibilis készüléke, amely a Daydream névre hallgató VR-platformot is támogatja. Egyben ez a világ első 8 GB RAM-mal szerelt okostelefonja.

Előzmények

Hirdetés