Renderképek láthatók a Galaxy A8 (2016)-ról

A kémfotókat és egyéb információkat rendszeresen publikáló OnLeaks ismét felbukkant egy érdekességgel, a Samsung Galaxy A8 idei kiadásának rendszerképeivel és némi egyéb adattal. Állítólag 156,5 x 77,5 x 7,3 milliméteres dimenziókkal bír majd az újdonság, ami nagyjából azt jelenti, hogy nagyobb, ugyanakkor vékonyabb lesz a Note7-nél, formavilágra azonban inkább a Galaxy S7-vonalat követi, de jobb oldalon elhelyezett hangszóróval.

Kattintásra galéria nyílik!
Kattintásra galéria nyílik! [+]

Állítólag az új A8 ugyanazt az Exynos 7420-at kapja, ami a Galaxy S6-szériából ismerős, mellé pedig örülhetünk a 3 gigabájt RAM-nak és a 32 gigabájtos belső tárhelynek. A feltételezések közé tartozik még a 16 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera, illetve az Android 6.0.1 Marshmallow verzió. Az árazás és a hivatalos bemutató időpontja még ismeretlen, ám ha tényleg 2016-ot biggyesztenek a neve mögé, akkor jó eséllyel közel lehet a debütálás.

Azóta történt

  • Galaxy blog: Befutott a Galaxy A8 2016

    Ezzel alighanem teljes lett a 2016-os Galaxy A széria, méghozzá a sorozat legerősebb tagjával, amely a Note 7 Grace UX felületét futtatja.

Előzmények

Hirdetés