S8-ra vagy Note8-ra válthat Dél-Koreában az, aki visszacseréli a Note7-et

Komoly lukat ütött a Galaxy Note7 akkumulátorproblémája, dupla visszahívása és végül kivonása a gyártó hírnevében és gazdasági mutatóiban, a koreai óriás ugyanakkor igyekszik pontos tájékoztatással, cserekészülékekkel, kompenzációval, kuponokkal és hasonló ajánlatokkal jelezni: a fiaskó ellenére lojális marad a váráslóihoz. Ennek a legújabb bizonyítéka Dél-Koreában bukkant fel: a Reuters információi szerint, aki a ma bejelentett csereprogram keretein belül Galaxy S7-re vagy S7 edge-re vált a visszahívott Note7-ről, az árkülönbözeten és kompenzáción túl (100 ezer won) lehetőséget kap a könnyű váltásra jövőre, amikor a két új zászlóshajó kijön.

A Note6 kimaradt, hetes sorszámmal futott be a Note5 utódja
Sokrétű programokkal igyekszik a Samsung visszaszerezni vásárlói bizalmát [+]

A Samsung szokatlan módon mind a Galaxy S8, mind pedig a Note8 neveket is megemlíti sajtóközleményében, ami persze nem garancia, hogy feltétlenül így fogják nevezni azokat, mindenesetre elismeri a hagyományos és S Pennel szerelt széria folytatásainak a tervezését. A most bejelentett csereprogram pontos részleteire a későbbiekben derül fény, mindenesetre, aki november 30-ig S7-re vagy edge-re cseréli problémás phabletjét, részt vehet benne, akárcsak azok, akik már korábban így tettek. A Reuters szerint a Samsung máshol az egyes piacok igényei alapján dönthet hasonló programok bevezetéséről. A magyar készülékváltás részletei a pillanatnyi állás szerint ide kattintva olvashatók el.

Azóta történt

Előzmények

  • Frissítve! Galaxy blog: A Note7 készülékváltás program elkezdődött

    Október 14-én ismét frissítette a Samsung Magyarország a Galaxy Note7 csereprogramjának az útmutatóját, így teszünk mi is.

  • Az MWC-re megérkezhet a Galaxy S8

    A gyártó erőforrásait most bizonyára megterheli a Note7-tel kapcsolatos problémák megoldás, de állítólag a Galaxy csúcsmodell startja nem csúszik.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

Hirdetés