Sajtóképek a Galaxy S21 szellős tartozéklistájáról

Várhatóan külön kell majd megvásárolni az adaptert és a fülest, a Samsung közelgő csúcskészüléke mellé ugyanis csak kábel és leírás jár.

Kiszivárgott néhány Galaxy S21-szériás sajtókép, és nem az a legérdekesebb, hogy mi van rajtuk, hanem az, hogy mi nincs. Alább az S21 Ultra és az S21+ csomagtartalmát illetően lehet informálódni, és a sort a rövid útmutató, USB-C kábel és SIM-tű nyitja – majd zárja le gyorsan, mert ezzel a listának vége, azaz se tok, se füles, se adapter nem lesz a szokásosnál laposabb dobozban.

Az S21 Ultra és az S21+ doboztartalma
Az S21 Ultra és az S21+ doboztartalma (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

Pedig csak ma volt három hónapja, hogy a dél-korai gyártó az Apple hasonló döntésén gúnyolódott, hozzátéve, hogy a Te Galaxyd bizony olyan alapvető dolgokkal együtt szerezhető be, mint a töltőfej, ám elég hamar elkezdték a felső vezetők az efféle közösségi bejegyzéseket törölni, és ez elég rossz jel volt a jövőre nézve.

A Samsung közösségi bejegyzése, október közepén
A Samsung közösségi bejegyzése, október közepén (forrás: GizmoChina)

A környezettudatossággal egyébként nincsen semmi gond, ha arányosan csökken a termékek ára, úgyhogy kíváncsian várjuk az állítólag műanyag hátlapra és FHD panelre váltó Galaxy S21 és S21+ árát a QHD-s Galaxy S20 és S20+ tartalmasabb csomagja ellenében.

Vízálló lesz a Galaxy S21 Ultra jókora hátlapi kamerarendszere
Vízálló lesz a Galaxy S21 Ultra jókora hátlapi kamerarendszere (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

Persze Snapdragon 888-cal vagy Exynos 2100-zal a fedélzeten a teljes 2021-es Galaxy csúcsfamília villámgyorsnak ígérkezik, és kamerák, illetve kijelző oldaláról is várhatóan érdekességek. A fenti képre kattintva további sajtófotók tekinthetők meg.

Előzmények

Hirdetés