Sajtóképek szivárogtak ki az LG G Flexről

Az LG már korábban megerősítette, hogy a "hajlékony és törhetetlen" kijelzők gyártása náluk is megkezdődött. A nyilatkozat természetesen pletykaáradatot indított el, melyek legnagyobb része a dél-koreaiak gyártósoráról érkező G Flexet érintette, hiszen ezt az okostelefont várhatóan már az új megoldással szerelik fel. A készülékről hivatalosan novemberben hullhat le a lepel, áráról és hardveres specifikációjáról alig lehet tudni valamit. A megjelenítő elvileg egy 6 hüvelykes OLED panel lesz, ez olcsóbb és könnyebb a más termékeknél használt kijelzőknél, ami mindenképpen jó hír a felhasználók számára. A G Flex érdekessége, hogy a Samsung Galaxy Rounddal ellentétben nem horizontálisan, hanem vertikálisan hajlították meg. A hivatalos bemutatóig tehát még párat aludni kell, de addig is lehet gyönyörködni a hivatalos fotókban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Videón az LG G Flex

    Egy argentin tévéműsorban is a kamerák előtt pózolt az LG hajlított megjelenítővel szerelt mobilja.

  • Bemutatkozott az LG G Flex

    Dél-Koreában debütál az LG első, hajlított AMOLED megjelenítővel és „önjavító” hátlappal szerelt okostelefonja.

  • LG G Flex 2 – flexibilis burkolattal

    A kisebbik dél-koreai gyártó flexibilis AMOLED kijelzővel szerelt okostelefonjának következő generációja már valóban hajlítható lehet.

  • Világszerte debütál az LG G Flex

    Az ázsiai premiert követően a világ minden részén elérhető lesz az LG első, hajlított OLED kijelzővel felvértezett okostelefonja.

Előzmények

Hirdetés