Samsung SCH-S380: mobiltelefon 128 szólamú polifóniával

A Samsung SCH-S380 egy újabb zenetelefon. És igen, lehetett még fokozni, a dél-koreai cég ugyanis azzal harangozta be a telefont, hogy a világ első, 128 szólamú dallamok megszólaltatására alkalmas mobilkészülékéről van szó. Ez nagyon remek, kérdés az, hogy mennyiben lehet hallani a különbséget 64 szólam és 128 szólam között.

Ennyiben persze nem merül ki az újdonság, a hangsúly inkább a sztereó MP3 lejátszásán van. A szétcsúsztatható telefon kijelzője alatt egy hatalmas, fémszínű tárcsa található. Ennek tekergetésével lehet a számok között ugrálni, és a zenelejátszót vezérelni. A tárolókapacitásról a beépített 50 megabájtos memória mellett Trans Flash kártya gondoskodik. A gyár egy 256 megabájtos egységet mellékel a gyári csomagolásban.


Forrás: www.telecomskorea.com

 

Az S380 azonban mobiltelefonként is megállja a helyét. 1,3 megapixeles fényképezőgépet kapott, az elkészített felvételeket TFT kijelzőn nézhetjük vissza. Tartozik még a telefonhoz egy távirányító is, így nem kell mindig elővenni a tekerentyűt ahhoz, hogy vezéreljük az MP3 lejátszót. A 87 grammos készülék 400 dollárnak megfelelő won lecsenegetése után hazavihető - Koreában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés