Snapdargon 7+ Gen 2-vel érkezik a Poco F5

A Poco F5 Pro valójában egy Redmi K60, de az alapmodell a Redmi Note 12-es szériából érkezik.

Már a szemünk sem rebben, amikor kiderül, hogy egy-egy "új" készülék már bemutatkozott valamikor, valamikor, valamilyen néven, de az még a Xiaomitól is szokatlan, hogy az alapmodell és a pro két különböző szériából kerüljön átcímkézésre. Pedig most nagyon úgy tűnik, hogy a Poco F5 Pro a Redmi K60 nemzetközi verziója lesz, a Poco F5 viszont a Redmi Note 12 Turbo reinkarnációja.


[+]

Nem mintha baj lenne, hogy az első Snapdragon 7+ Gen 2-es készülék hamarosan kijut Kínából, bármilyen néven is teszi. A Qualcomm új felső középkategóriás szettje annak ellenére sem visszalépés, hogy az elődmodell a nyolcas sorozatból kapott lapkakészletet, mivel az új SoC hatékonyságban és teljesítményben is köröket ver a Poco F4 Snapdragon 870-es központi feldolgozóegységére. Tehát, ha minden igaz, nem sok meglepetést tartogat majd a Geekbenchnél 12 GB RAM-mal feltűnt Poco F5 sem, lévén egy átbrandelt Note 12 Turbo.

Idő közben pedig hivatalosan a Qualcomm is megerősítette a gyártó indiai Twitter oldalán, hogy a Poco F5 Snapdargon 7+ Gen 2-vel érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés