Szeptember 23-án érkezhet a Meizu Pro 5

A héten számoltunk be arról, hogy hamarosan érkezhet a Meizu idei abszolút csúcskészüléke, a Samsung Exynos 7420-as SoC-vel, 4 GB RAM-mal és 21 megapixeles hátlapi kamerával felszerelt „Niux”, ami ebben a formájában alighanem egy belsős munkacím.

Ilyen lesz a Meizu következő csúcskészüléke Ilyen lesz a Meizu következő csúcskészüléke
Ilyen lesz a Meizu következő csúcskészüléke [+]

Felgyorsultak időközben az események, hiszen gyors egymásutánban felkerült pár renderkép a szóban forgó eszközről, melynek forrása nem más, mint a Meizu alelnöke. Li Nan ugyanis úgy gondolta, hogy a kémfotók és kéminformációk közepette a legjobb kiszivárogtatás az, amelyik teljesen szándékos.

Vajon Pro 5 lesz-e a következő Meizu csúcskészülék neve?
Vajon Pro 5 lesz-e a következő Meizu csúcskészülék neve? [+]

A fenti képet már nem az alelnök, hanem egy kínai fórumozó tette közzé, amelyre a MyDrivers bukkant rá, és amely egy eddigi ismeretlen, Pro 5 névre keresztelt modell csomagolását mutogatja, és amelybe formára pont bele lehetne illeszteni a félhivatalos renderképeken látható mobilt. Véletlen egybeesés?

Félhivatalos renderképek és gyanús poszter – szeptember 23-án minden bizonnyal az új Meizu csúcskészülék lesz a főszereplő
Félhivatalos renderképek és gyanús poszter – szeptember 23-án minden bizonnyal az új Meizu csúcskészülék lesz a főszereplő

Mindez ráadásul egybecseng a Meizu friss poszterével, amely egy szeptember 23-ai eseményre hívja fel a publikum figyelmét, méghozzá egy „Meizu Go Pro” felirat kíséretében. Az persze továbbra is spekuláció, hogy a nevezett eseményen az Exynos 7420-as Meizu Pro 5 jelenik-e meg, mindenesetre olyat is lehetett korábban olvasni, hogy az MX5 megjelenését nem az MX5 Pro, hanem egy másik sorozatjelzésű csúcskészülék követi. Ennek a doboza szivároghatott ki a minap.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés