Szeptember végén kerülhet polcokra a V30

Augusztus 31-én tartja az LG a szokásos IFA előtti berlini sajtóeseményét, ahol elég jó eséllyel egy újabb multimédiakirály, a várhatóan egyetlen kijelzőt viselő V30 lesz a főszereplő. A mobilos részleg gyengélkedése és a G6 vártnál visszafogottabb teljesítménye után az LG-nek mindenképpen szüksége van egy remek ajánlatra, és segítheti őket az, hogy az elődmodellek szelektív piaci megjelenése után a V30 világpremiert kaphat, az európai értékesítést beleértve.

Az OnLeaks állítólag a hivatalos kézikönyvből halászta ezt a V30 rajzot
Az OnLeaks állítólag a hivatalos kézikönyvből halászta ezt a V30 rajzot (forrás: OnLeaks) [+]

Az AndroidAuthority úgy tudja: a V30 odahaza, azaz Dél-Koreában már szeptember 15-én megvásárolható lesz, majd utána jöhet a világ többi része, például az Egyesült Államok. A belső dokumentációból, amihez a publikáció hozzájutott, az nem derült ki, hogy a fenti dátumba Európa is beleértendő-e.

Az OnLeaks júliusi renderképe az állítólagos V30-ról
Az OnLeaks júliusi renderképe az állítólagos V30-ról (forrás: OnLeaks) [+]

Az AndroidAuthority mindenesetre 6"-es, teljes előlapot betöltő OLED kijelzőre, Snapdragon 835-ös SoC-re, illetve 4/6 GB RAM-ra és 64 GB-os tárolóra számít. A SlashGear pedig úgy hallotta: a V30 kameraképességekben sem fog szerénykedni: a normál látószögű lencse f/1,6-os rekeszértékű lehet, ami különösen sok fény befogását jelentheti, ez pedig este jöhet igazán jól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés