Szerdától itthon is előrendelhető a Huawei P10

Az idei MWC-n bemutatott, továbbra is a Leicával közösen tervezett dupla kamerarendszerrel bíró, általunk pedig megelégedéssel tesztelt Huawei P10 szerdától válik hivatalosan előrendelhetővé Magyarországon, ajánlott bruttó 199 ezer forintos fogyasztói áron. Az előrendelési promóció a Huawei kiskereskedelmi partnereinél és a szolgáltatóknál március 22-től április 4-ig tart, kivéve a Telekomnál, mert ott március 27-én kezdődik az egész.


[+]

A Huawei tavaly bevezetett 3-3-3 garanciája természetesen az új csúcsmodell(ek) esetében is érvényes, így a P10 is 3 hónap készülékcsere garanciával, 3 hónap kijelzőgaranciával és 3 év teljes körű gyártó garanciával érkezik. A Huawei 3-3-3 garanciája abban az esetben jár a készülékhez, amennyiben tulajdonosa a telefon HiCare alkalmazásán keresztül regisztrálja a telefont a vásárlást követő egy hónapon belül.

 


[+]

Az április 4-ig megrendelt Huawei P10 mellé 30 ezer forint értékű kiegészítőkből álló csomagot ad a gyártó. A csomag tartalma egy 10 000 mAh kapacitású AP08Q külső akkumulátor, a Huawei saját fejlesztésű töltőkábele (SuperCharge), egy AP38 autós szupergyors töltő, illetve egy microUSB adapter. Az "elképesztő fotóélményhez" pedig egy háromlábú mobiltelefon álvánnyá (tripoddá) alakítható szelfibottal is hozzájárul a gyártó.

Előzmények

Hirdetés