Hirdetés

Születésnapi akció az iCentre MOM-ban

Az Apple világához közel állnak a különféle ünnepségek, mint amilyen 2014. március 8-án is lesz, az iCentre MOM Parkban lévő üzlet megnyitásának ugyanis egy kerek évfordulója lesz, amit akár 8. születésnapnak is hívhatunk. E jeles alkalom jóvoltából a boltban minden Mac számítógépet 10% kedvezménnyel lehet majd megvásárolni, az iPadekhez pedig 5%-kal olcsóbban lehet majd hozzájutni.

Lesznek persze egyéb vidámságok is, az iPad falon különféle ügyességi és logikai játékokkal lehet majd játszani, nyereményekhez pedig a kvíz és az autóverseny segítségével is hozzá lehet majd jutni. Az sem titok, hogy más akciós termékekkel is készülnek, illetve szóróajándékokra (bögre, kulcstartó) is lehet majd számítani. A vásárlók között is kisorsolása kerülnek különféle nyeremények, a fődíj egy iPhone 5s készülék lesz. Mindez tehát ezen a héten szombaton dél és este 8 óra között a Budapesten, a MOM Parkban; részletek az esemény Facebook oldalán olvashatók.

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPad Air - szállj fel magasra

    Az amerikai vállalat frissítette táblagépes termékportfólióját, az elnevezés pedig igaznak bizonyul; az új készülék tényleg nagyon könnyű és rendkívül gyors lett.

  • Apple iPhone 5c - az újracsomagolás művészete

    Almáék idén először két telefont is bemutattak, ám az olcsóbbik modell inkább csak új színvilágot és műanyagot hoz, nagy előrelépést aligha.

  • Apple iPhone 5s - tud ujjat mutatni

    Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.

  • Apple iPhone 5 - öt lett S

    Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?

Hirdetés