Hirdetés

TV sticket és új rollereket is hoz a Xiaomi

Magyarországon is elérhető lesz a TV okosító, illetve a két új roller, ez utóbbiból ráadásul Meredes-AMG változat is érkezik

A két Redmi, továbbá a karperec és a fülhallgató mellett is mutatkoztak be érdekességek a Xiaomi mai rendezvényén.


[+]

A Mi TV Stick a hazánkban is népszerű TV okosító műfajban indul el, még a Mi Boxoknál is egyszerűbb kielekítással. A Full HD-s maximális felbontásra képes eszköz mindössze egy HDMI 2.0 csatlakozójú pendrivenak néz ki, értelemszerűen bármely, efféle csatlakozóval felszerelt megjelenítőbe tudjuk dugni. Egy Amlogic S905 Y2 rendszerchip adja a hardvert 1 GB RAM-mal és 8 GB-os, eMMC 5.1-es tárolóval.


[+]

A streaming Wi-Fi 5-ös csatlakozáson keresztül történik, a távirányítóra pedig 4.2-es Bluetooth segítségével kapcsolódik a stick. A távirányítón Netflix, Google Assistant és Amazon Prime dedikált gombok is vannak. Ha valakinek egyáltalán nem tud 4K-t a megjelenítője, 14 ezer forintért jó alternatívát jelenthet neki ez a csomag, a 4K-s megoldások ugyanis legalább 50%-kal drágábbak hasonló kategóriában.

Aligha változnak a rollerek, ez itt az 1SAligha változnak a rollerek, ez itt az 1S Aligha változnak a rollerek, ez itt az 1S [+]

A Mi Electric Scooter 1S afféle belépőroller lesz az eredeti M365 alapjain. 12,5 kilót nyom, 30 km az elméleti maximális hatótávja, 75 kilós terheléssel, 15 km/h-val sík úton mérve. Folyamatos teljesítménye 250W, csúcsteljesítménye 500W, maximális sebessége 25 km/h. Aprócska kijelzőjén látni lehet az aktuális sebességet, az aktuális üzemmódot, akárcsak a Pro esetén, és a hátsó tárcsafék sem maradt el. A fotók alapján a sárvédő-merevítés - amit sokan 3D-nyomtatással oldottak meg - mostantól gyári extra, és kicsit variáltak a lámpákon is. Pontos árát egyelőre nem ismerjük (a kinti összeg 400 euró), viszont csak ősztől lesz kapható.


[+]

A Mi Elextric Scooter Pro 2 kicsit nehezzebb, 14,2 kilós, viszont az eredeti M365 Próhoz hasonlóan itt is 300/600W-ra emelték a teljesítménypárost, noha a végsebesség maradt 25 km/h, ennek a csomó országban érvényes szabályozások miatt van értelme. Helyette nyilván jobban tudunk gyorsulni, és 14 helyett már 20 fokos emelkedőt is meg tud mászni a gép. A nagyobb akkumulátornak köszönhetően később jön majd el a lemerülés pillanata is, itt már elméleti 45 km a maximális hatótáv. 500 euró a kinti ár, az ittenit továbbra sem tudjuk, viszont ez a gép sem jön szeptember előtt. A német piacon a rollerek maximális sebessége 20 km/h, és a sárvédőn rendszámnak is csinálnak helyet ezeken a gépeken.


[+]

Afféle "one more thing" jelleggel megmtuattak egy Mercedes AMG-Petronas F1 Team kivitelt is, természetesen a Pro változatból, de erről részletesebb információ csak a későbbiekben lesz.

Előzmények

Hirdetés